IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като истински модел: Кейт Мидълтън с перфектния костюм

5 декември 2022 14 30

Тя и принц Уилям се срещнаха с миниверсия на кралските гардове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Перфектният тоалет и емблематичната къдрава прическа подсказаха на всички, че принцесата на Уелс е готова за работа, въпреки пускането на първия трейлър за предстоящия документален филм на Меган и Хари. Кейт – олицетворение на професионализма – по никакъв начин не показа, че е притеснена от историята, която ще се появи през декември в Netflix, като вместо това демонстрира професионализъм, допълнен от широка усмивка, докато беше на посещение в Greentown Labs в Бостън.

Срещата с пионери с екологично мислене изискваше съзнателен моден избор и Мидълтън потърси вдъхновение от Ролънд Муре за малко разнообразие в класическия костюм, който очевидно е изборът ѝ за Америка. Тесните бургундски дрехи на принцесата, допълнени от характерната блуза с панделка, изглеждаха подходящи за събитието, но също така бихме ги определили по-скоро като ретро, отколкото като модерни.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кейт много добре знаеше, че си играе с носталгичното чувство на модните критици, като допълни тоалета с чанта на Chanel със златна дръжка. Аксесоарът може да е познат на феновете, тъй като принцесата на Уелс беше с него през 2019 година по време на посещение в Националния исторически музей.

Точно като синьото сако от 90-те години – първоначално носено от Клаудия Шифър на модния подиум – тоалетът ще се превърне във вечна визия, към която тя най-вероятно ще се завръща отново и отново. Виждали сме този ход да бъде предпочитан и преди, включително със снежнобелия костюм на Alexander McQueen, който Кейт носеше на платинения юбилей на Елизабет Втора през лятото, а преди това го взе със себе си в Ямайка.

Сега обаче насочваме цялото си внимание не към модата, а към срещата на Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям със сякаш умалена версия на кралски бодигард.

На втория ден от визитата си в Бостън, двамата посетиха лабораторията Greentown, за да чуят абсолютно всичко за последните иновативни проекти, които ще се борят с промяната в климата. По време на визитата, те се срещнаха с 8-годишно момченце, което много им напомни за дома. Малкият Хенри, който нямаше търпение да срещне своите идоли, беше облечен като кралски бодигард, носейки в ръката си цветя за принцесата.

Момченцето и двете му майки са посетили Лондон през лятото и са отишли да видят смяната на караула пред Бъкингамския дворец. Хенри толкова много се впечатлил от процеса, че поискал да си купи същия костюм и шапка. Очевидно интересът му към английската традиция му печели не само хубави емоции, но и среща с принца и принцесата на Уелс, които споделиха и снимка в социалните мрежи.

„Благодарим на Хенри и всички, които дойдоха да ни видят тази сутрин!“, написаха те в Туитър.

Бюти съвети – триковете на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

Дамски чанти – Кейт Мидълтън с мини вариант

Аленото палто в действие: В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно

По-късно през деня Уилям и Кейт посетиха Roca – организация със седалище извън Бостън, която се бори срещу бедността и расизма. Посещението в САЩ приключи с раздаването на наградите Earthshot.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари